Plačilo in pogoji

Splošni pogoji

Z internetno trgovino Glina-zdravi upravlja podjetje Robert Zalokar s.p., Utik 66, 1217 Vodice, ki si pridružuje pravico do sprememb pogojev poslovanja.

Cene

Vse cene so v evrih (€). Cene so redne ali akcijske s popusti. V primeru akcij je to posebej označeno.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila, s spodaj navedenimi načini plačila.

Registracija in sklenitev pogodbe

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena ob potrditvi naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. S tem se kupec strinja s Pogoji poslovanja spletne trgovine glina-zdravi.

Preklic naročila

Uporabnik lahko v 24. urah od oddaje naročila odstopi od kupoprodajne pogodbe, če naročilo še ni bilo odposlano na naslov kupca. Preklic naročila kupec pošlje na e-poštni naslov rzalokar@gmail.com.

Dostava

Vsi izdelki, ki so na zalogi so dostavljeni najkasneje v 5. delovnih dneh od oddaje naročila. Naročene izdelke vam na želen naslov dostavimo preko pošte, lahko pa jih prevzamete tudi sami. V primeru lastnega prevzema strošek dostave oz. poštnine odpade.

Strošek poštnine znaša 3,50 € z DDV. Ob naročilu nad 35,00 € je dostava brezplačna.

Plačila

Plačilo je možno

– po predračunu

Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v roku 2. dni od prejema blaga odstopi od kupoprodajne pogodbe. O tem mora pisno obvestiti podjetje prek e-poštnega naslova rzalokar@gmail.com.

Po predhodnem sporočilu mora biti blago s kopijo računa odposlano v 4. dneh na sedež podjetja. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in originalni embalaži. Stroške vračila kupec krije sam.

Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški poštnine) najpozneje v 10. dneh od prejetja vrnjenega blaga, na transakcijski račun kupca, če je kupec vrnil nepoškodovano blago v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in Pogoji poslovanja sporočil, da od pogodbe odstopa in je prejeto blago vrnil v zakonskem roku.

Pravica kupca do vračila ne velja, če je blago uporabljeno ali brez originalne embalaže, če je bilo poškodovano razen v primeru, da se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom.

Reklamacija

Kupec je dolžan takoj po prejemu blago skrbno pregledati, prešteti, ob prisotnosti osebe dostavne službe. Vse kasnejše reklamacije poškodbe blaga, dostavna služba upošteva le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi ponudnik ne more rešiti. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, ki ga je dostavljavec dolžan podpisati. O nepravilnostih je kupec dolžan v roku 24. ur obvestiti ponudnika na e-poštni naslov rzalokar@gmail.com.

Nepravilno ali poškodovano blago lahko kupec dostavi osebno na sedež podjetja ali ga na stroške ponudnika, pošlje v originalni embalaži. Ponudnik mu je dolžan nadomestiti poškodovano blago z novim.

Pošiljk z odkupnino brez predhodnega dogovora ne sprejemamo.

Pravno obvestilo

Vsi podatki in slike izdelkov, prikazani na spletni strani, so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Robert Zalokar s.p.. Blagovna znamka in logotip sta last podjetja Robert Zalokar s.p..

Želimo vam prijeten nakup!
Robert Zalokar s.p.